Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Bacons S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sisteme automate de irigat TORO
Brand
TORO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce oferă sistemul de irigat TORO?

• udare automată, uniformă, precis reglabilă prin microprocesoare
• grădină permanent udată, stropire comodă fără efort fizic
• plante sănătoase, apa fiind dozată în funcţie de nevoile plantelor
• economie de apă, udarea realizându-se noaptea când pierderile prin evaporare sunt minime
• reţea invizibilă, montată subteran, care nu deranjează tunsul gazonului
• o grădină îngrijită, care măreşte valoarea imobilului

Principiul de funcţionare:

Printr-o reţea invizibilă, montată în sol, apa ajunge la aspersoare, care se ridică la suprafaţă numai în timpul stropirii. Astfel sistemul nu limitează activităţile curente. Panoul de automatizare uşor programabil comandă cu precizie prin electrovane stropirea secvenţională, asigurând apa necesară diferitelor zone.

Atât pentru proiectare cât şi pentru instalare este necesar personal competent, certificat de firma noastră. Sistemul de irigat va fi proiectat personalizat la grădina Dvs. conform desenului la scară, care cuprinde toate detaliile importante ale grădinii (pavaje, copaci, arbuşti, mobilier de grădină, sursa de apă şi de curent electric disponibile), realizăm desen de execuţie şi ofertă de preţ detaliat. Implementarea unui sistem de irigat într-o grădină medie se poate realiza în cca. 3-5 zile. Sistemul poate fi montat şi în grădini unde deja există gazon.

Preţul unui sistem automat de irigat rezidenţial - sistem compus din aspersoare, electrovane, panou de automatizare, senzor de ploaie, conducte şi fitinguri, reţea electrică - îl putem aproxima între 2-6 USD/mp. Preţul variază în funcţie de dimensiunile şi geometria spaţiilor verzi, felul plantelor şi caracteristicile sursei de apă.

De ce sisteme TORO?

Firma americană TORO are experienţă de 90 de ani în producţia maşinilor de grădinărit şi peste 40 de ani în irigarea suprafeţelor de gazon cele mai pretenţioase. Nu întâmplător, dintre cele mai mari 100 de terenuri de golf din SUA, 75 sunt echipate cu sisteme TORO. Este liderul mondial al producătorilor de sisteme profesioniste care oferă soluţii atât pentru irigarea grădinilor private, cât şi spaţiilor publice sau terenurilor de sport.

Mai multe detalii pe www.bacons.ro
Din Gura in Gura